. . .
Over ons
Bedenkers van tuinen en terreinen. Dat zijn wij. We ontwikkelen plannen voor de inrichting van de buitenruimte rond zorginstellingen, bedrijfspanden en particuliere huisvesting. Dat doen we met de creativiteit van een tuinontwerpbureau en de grondigheid van een engineer. En da’s uniek.
Revidus is opgericht door Arie en Paulus van der Ree. Als een tuinontwerpbureau met een duidelijke focus: het ontwerpen van tuinen en terreinen binnen de randvoorwaarden. Specifieke gebruikerseisen. Een technisch uitdagende situatie. Een onderhoudsbudget. Veeleisende normeringen. Een gefaseerde aanleg – of welke andere beperking of complexiteit dan ook. Mooi.

Wellicht hebt u zelf de randvoorwaarden nog niet scherp in beeld. Dan begint dáár onze rol. Samen met u vooruitdenken. Want een sterk ontwerp en een geslaagd plan ontstaan binnen heldere kaders.
In onze visie bestaat een goed ontwerp altijd uit een mooi plaatje én een gedegen plan. Dat is een visie die onze opdrachtgevers uit het hart is gegrepen. Zorgorganisaties, ondernemers, architecten en bureaus voor bouwbegeleiding, ervaren onze aanpak als een meerwaarde.”
Meer weten over de positieve relatie tussen een belevingstuin en de zorg? Lees dan ons whitepaper!
 
Naam
E-mail
Ja, ik wil informatie van Revidus ontvangen

Vraag onze whitepaper aan en lees meer over belevingstuinen voor de zorg.